N-VA Wichelen viert 20-jarig jubileum

Op 18 augustus 2023, over deze onderwerpen: N-VA Wichelen

De lokale N-VA-afdeling in Wichelen blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. Dat werd afgelopen dinsdag uitgebreid gevierd met een ledenfeest in de Bruinbeekse Kapelle. Meer dan 60 leden genoten er van paella en deelden herinneringen aan twee decennia politiek engagement.

 

Afdelingsvoorzitter Kurt Rasschaert blikte in zijn speech terug op de weg die de afdeling sinds 2003 heeft afgelegd. Daarbij zette hij enkele leden in de bloemetjes. “Wat begon met drie bestuursleden, groeide al snel uit tot een succes. De laatste twee legislaturen hebben we bewezen dat wij als tweede grootste partij onze stempel kunnen drukken in Wichelen. Dat is iets waarop we fier kunnen zijn.”

 

De voorzitter keek ook vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024. “Momenteel is de afdeling druk bezig met het opstellen van de kieslijst en het ontwikkelen van een verkiezingsprogramma dat aansluit bij de behoeften van de inwoners”, vertelt de afdelingsvoorzitter. “Met een positieve houding en sterke ploeg, waarin zowel jong als oud talent kansen krijgt, streeft onze partij naar een mooie verkiezingsuitslag”, voegt fractieleider, Evi Rasschaert, eraan toe.  

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is