Op initiatief van N-VA steunt Wichelen de lokale handelaars

Op 6 mei 2021, over deze onderwerpen: Lokale economie, N-VA Wichelen

Het voorstel dat N-VA-raadslid Evi Rasschaert namens haar fractie een aantal maanden geleden deed ter ondersteuning van de lokale handelaars werd bijzonder warm ontvangen.

De gemeentelijke diensten werkten het leuke idee verder uit tot een zéér gesmaakt initiatief dat eerstdaags zal starten. Alle inwoners van de gemeente zullen via ‘De Warmste Gazette’ op de hoogte worden gebracht. Zij kunnen, door lokaal te winkelen, deelnemen aan een gratis wedstrijd waarbij hele mooie prijzen zullen te winnen zijn. In het gemeentelijke infoblad zullen zij ook de invulstrookjes vinden, waarmee kan worden deelgenomen. De lokale handelaars zijn zéér te spreken over deze actie en tekenden massaal in voor deelname.


De basisprincipes 

Elke inwoner van Wichelen zal per maand 5 briefjes bij de plaatselijke handelaars kunnen deponeren na een aankoop. Na afloop van de actie, zal elke handelaar één klant belonen met een Wichels Kadoosje. De winnende klanten worden per lottrekking bepaald.

 

Mooi resultaat

Raadslid Evi Rasschaert: “Onze fractie is blij dat ons voorstel zo warm door de voltallige gemeenteraad onthaald is geworden. Dit is nogmaals het bewijs dat samenwerking tussen meerderheid en oppositie tot een mooi resultaat kan leiden. Dank ook aan de diensten van onze gemeente die ons plan verder hebben uitgewerkt. Onze handelaars en hun klanten verdienen dit initiatief in deze moeilijke tijden.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is